KAYSERİ / KOCASİNAN - Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulu

Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulu

YENİŞEHİR MAH. SÜLEYMAN NAZİF CAD. NO: 2 KOCASİNAN / KAYSERİ
Vizyon
Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, temel ilkeleri ve Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda bireyler yetiştirmek görevimizdir. Amacımız geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bu günden yaşayarak değişim, gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip ederek, çevre şartları ve veli beklentileri göz önünde bulundurarak, öğrencileri bilimsel düşünme ve proje geliştirme felsefesi kazandırılarak, iyi bir üst okula hazırlamak ve evrensel değerler doğrultusunda eğitim-öğretim ortamında bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak, Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda birey yetiştirmek için, kaliteyi yükselterek örnek ve lider bir okul olmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :9750
Öğretim Şekli :İkili eğitim yapılmaktadır. Orta okul kısmı sabah ilkokul kısmı öğleden sonra eğitim görmektedir.
BAŞLAMA:07:30 BİTİŞ :13:20
BELEDİYE OTOBÜSÜ