KAYSERİ / KOCASİNAN - Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulu

Mrt

Merhaba değerli veli ve öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında LGS başvuruları bireysel şekilde başlamış olup, son başvuru tarihi 29 Mart Cuma günüdür.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ PANO HAZIRLADI

Mrt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) başvuruları başladı. 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan LGS başvuru ekranı açıldı.

Şbt

OKULUMUZDA GELENEKSEL KERMESİMİZ DÜZENLENDİ. KERMESİMİZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Şbt

Okulumuzda " Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Atasözleri ve Deyimler" temalı drama gösterisi  yapıldı.

05.02.2024 Pazartesi Gününden İtibaren Geçerli Ders Programı

Haz

Okulumuz European School Net desteğinde, güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan esafety label "e-güvenlik etiketi" aldı.

Uluslararası geçerli olan bu etiket okullara ulus ötesi platformlarda öncelik ve prestij katmaktadır.

Ara

Okulumuz Fen ve Teknoloji öğretmenlerinden Adviye Karapınar'in EVİMİZ ÇEVREMİZ adlı projesinin tanıtım filmi

Nis

KATILIMLARINDAN DOLAYI DOÇ. DR. TUNCAY DİLCİ BEYE VE TÜM VELİLERİMİZE TEŞŞEKKÜR EDERİZ.